Gratis zonnepanelen – goedkope elektriciteit voor uw KMO, school of vereniging

Home / Gratis zonnepanelen – goedkope elektriciteit voor uw KMO, school of vereniging

Primeur! Vanaf midden 2013 zal Verisol een 100-tal scholen, verenigingslokalen en KMO’s kunnen voorzien van gratis zonnepanelen. Alle kosten zijn voor ons. Na 20 jaar worden de panelen van u en tot dan betaalt u een lage, gegarandeerde elektriciteitsprijs.

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden aan dit initiatief verbonden. We vragen immers:

– Een goede lokatie. De exacte voorwaarden zullen pas later bekend gemaakt worden maar we zoeken locaties met veel zon en weinig schaduw. Er moet plaats zijn om een 70-tal panelen te plaatsen, dat is ongeveer 125m2 op een hellend dak of het dubbel voor een plat dak.

– Het moet gaan om een organisatie of bedrijf. Deze actie is dus op dit moment niet gericht op particulieren.

– De dakeigenaar moet zijn dak gedurende 20 jaar “uit handen geven”. Concreet betekent dit dat er bij een notaris een recht van opstal zal gevestigd worden op het dak, en de juridische dakeigenaar moet hiermee akkoord zijn.

– Er moet een voldoende hoog elektriciteitsverbruik zijn van minstens 15.000kWh op jaarbasis. Deze elektriciteit koop je dan in de toekomst van ons tegen een verlaagde prijs.

 

Hoe kan ik me hiervoor inschrijven?

– Op dit moment leggen we een wachtlijst aan van geïnteresseerden. U kan uw interesse melden door een email te sturen naar info@verisol.be met wat uitleg over uw KMO of vereniging en de exacte locatie van waar u de gratis zonnepanelen zou willen plaatsen. Wij contacteren u in de komende maanden om te kijken of u dan nog altijd geïnteresseerd bent.