Zonnepanelen kopen of verbeteren

Home / Zonnepanelen kopen of verbeteren

U bent geïnteresseerd in zonnepanelen te kopen om uw elektriciteit zelf te produceren:

Al meer dan 200.000 gezinnen in Vlaanderen kozen ervoor om hun eigen elektriciteit op te wekken dankzij zonnepanelen. Op die manier zijn ze niet meer afhankelijk van stijgende elektriciteitsprijzen. De overheid helpt om dit voor u interessant te maken door haar systeem van groenestroomcertificaten. Dit systeem is de laatste jaren al enkele keren aangepast. Op dit moment komt hetg erop neer dat de overheid u een rendement van 5% op uw investering voorop stelt. Daarom is het ook in 2013 nog altijd zeer interessant om te investeren in zonnepanelen. Ontdek hier onze producten en doe daarna eventueel een aanvraag voor gratis advies op maat.

U heeft reeds zonnepanelen en heeft deze gekocht bij een ander bedrijf

Ook voor mensen met een bestaande zonnepaneleninstallatie kan Verisol een meerwaarde bieden. Niet elke installatie in Vlaanderen werd kwalitatief opgeleverd en daarom presteren veel installaties niet optimaal. Dit is zonde want dikwijls kan met een kleine aanpassing het rendement van uw installatie sterk verhoogd worden. Als u wil komt iemand van Verisol uw installatie bekijken en analyseren. U betaalt hiervoor een klein vast bedrag van €100. Als blijkt dat u met een aantal aanpassingen verder bent geholpen dan krijgt u die €100 in mindering als u voor de uitvoering ook voor Verisol kiest. Contacteer ons indien u geïnteresseerd bent in een dergelijk bezoek.

U heeft reeds zonnepanelen van Verisol

Ook voor u kan het nuttig zijn om uw bestaande installatie eens te herbekijken. Is uw omvormer zwaarder dan uw panelenvermogen? Misschien loont het dan wel de moeite om uw omvormer te vervangen door een kleinere om zo minder netvergoeding te moeten betalen? Sinds kort biedt Verisol ook de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan zodat u er zeker van bent dat uw installatie niet enkel perfect geïnstalleerd werd maar ook goed onderhouden zal worden. Contacteer ons indien u hierin geïnteresseerd bent.

Gratis zonnepanelen

Ook al zijn zonnepanelen op dit moment een zeer rendabele investering, toch wil/kan niet iedereen deze investering doen. Verisol werkt aan een oplossing voor KMO’s en verenigingen. Klik hier voor meer info.