Aanbod

Home / Aanbod

Zonnepanelen

Wil u zorgeloos genieten van duurzame, ecologische en goedkope elektriciteit? Kies dan voor de kwalitatief hoogstaande en rendabele zonnepanelen van Verisol.

WARMTEPOMP

De warmtepompen van Verisol zijn bijzonder energiezuinig, stoten nauwelijks CO2 uit en hebben zelfs bij lage buitentemperaturen een optimaal rendement.

Lage temperatuur

Genieten van aangename warmte en besparen op uw energiefactuur? Kies dan voor vloerverwarming of lagetemperatuur convectoren en verwarm op de meest rendabele manier.

Zonneboiler

Een gemiddeld gezin geeft elk jaar ongeveer 750 euro uit aan de verwarming van zijn sanitaire water. Terwijl het voor minder dan de helft kan! Hoe? Door uw sanitaire water niet te verwarmen met gas, stookolie of elektriciteit, maar met de zon.

Airconditioning

Schenk uzelf en uw huisgenoten een optimale leefomgeving en vindt op warme zomerdagen verfrissing in uw heerlijk gekoelde kamers vol zuivere lucht.

Ventilatie

Creëer een gezonde leefomgeving voor u en uw gezin. Kies voor een ventilatiesysteem van Verisol en geniet van gezonde, zuivere binnenlucht.