fbpx

Airconditioning types

Home / Aanbod / Airconditioning / Airconditioning types

Airco kopen = genieten van koele én zuivere lucht

Verisol is een officiële verdeler van Mitsubishi-airco’s. Als Diamond Partner van Mitsubishi Electric verkopen we alle producten van Mitsubishi die te maken hebben met koeling en verwarming.

De degelijke technologie, het rendement en het vermogen van deze airco’s vormen een perfecte match met de dienstverlening en betrouwbaarheid van Verisol.

U krijgt dus een hoogwaardig product dat perfect wordt geïnstalleerd en geniet in alle omstandigheden van aangename en zuivere binnenlucht.

Met een airco-installatie door Verisol kiest u voor

Een woning met een constante, aangename temperatuur

De airco’s van Verisol zijn zo ontwikkeld dat ze elk plekje in een leefruimte scannen en onmiddellijk reageren op temperatuurveranderingen. Het gevolg? U vermijdt temperatuurschommelingen en woont of werkt altijd in een ruimte met een constante temperatuur.

Zuivere lucht en dus minder kans op allergieën

Airconditionings van Verisol filteren voortdurend de lucht in uw leefruimtes. Pollen, stofjes en kwalijke geurtjes worden uit de lucht gehaald. Zo geniet u altijd van zuivere en gezonde lucht.

Ruimtes met de perfecte luchtvochtigheid

Een optimale luchtvochtigheid is erg belangrijk om aangenaam in een leefruimte te vertoeven. Is de lucht te droog? Dan krijgt u dorst en moet u hoesten. Is het te vochtig? Dan krijgt u een plakkerig en zweterig gevoel. Uit onderzoek blijkt dat de ideale luchtvochtigheid tussen de 40 en 60 % ligt. Een niveau dat uw Verisol-airco u garandeert.

Een hoogwaardig ventilatiesysteem

De ingebouwde ventilator zorgt voor een efficiënte verspreiding van de afgekoelde of opgewarmde lucht. Wil u niet koelen of verwarmen, maar alleen ventileren? Dan kiest u simpelweg voor de ingebouwde ventilatiefunctie.

Verisol installeert airconditionings in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.