Lagetemperatuurverwarming: Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant kiezen voor Verisol

TYPES

Lagetemperatuuroplossingen zijn verwarmingssystemen die werken met een watertemperatuur die veel lager is dan die van de traditionele verwarmingssystemen.

Meer weten

ONZE AANPAK

Bij ons kiest u niet alleen voor producten van topkwaliteit, maar ook voor een uitgebreide dienstverlening waarbij onze persoonlijke aanpak centraal staat.

Meer weten

RENDEMENT & PRIJS

De energiekosten voor verwarming met lagetemperatuuroplossingen, zoals vloerverwarming en lagetemperatuurconvectoren, zijn aanzienlijk minder als u ze vergelijkt met andere verwarmingssystemen.

Meer weten

FAQ

Ontdek hier de meestgestelde vragen en antwoorden omtrent lagetemperatuuroplossingen. Graag tot uw dienst.

Meer weten

Wil u genieten van aangename warmte én besparen op uw energiefactuur?

Dat kan met de lagetemperatuuroplossingen van Verisol. Gaat u een woning, horecazaak of bedrijf bouwen, verbouwen of renoveren? Kies dan voor vloerverwarming of lagetemperatuurconvectoren en verwarm op de meest rendabele manier. De energiebesparende technologieën van Verisol maken het bovendien mogelijk om zonnepanelen, een warmtepomp en een lagetemperatuurverwarming te combineren.

Het resultaat? U voorziet voor 100 % zelf in uw energiebehoefte en verwarmt uw ruimte energieneutraal.

Ervaren en gespecialiseerde partners

Verisol staat voor kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend samen met partners die toonaangevend en innovatief zijn in hun sector. Met Jaga en Henco kozen we voor de absolute top.

Jaga creëert geen traditionele radiatoren of convectoren maar creatieve en functionele verwarmingsoplossingen met een gedurfde esthetiek. Het merk manifesteert zich niet alleen als een trendsetter in vernieuwend design, maar focust ook op een ver doorgedreven ecologisch bewustzijn.

Het vloerverwarmingssysteem Hencofloor van Henco is ongeëvenaard op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en rendement. Zo krijgt u altijd een eersteklas lagetemperatuurverwarming voor uw woning of bedrijf.

Interesse in de voordelen van een lagetemperatuurverwarming?

Neem dan contact met ons op. Verisol installeert systemen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.