fbpx

Lage temperatuur oplossingen – onze aanpak

Home / Aanbod / Lage temperatuur oplossingen / Lage temperatuur oplossingen – onze aanpak

Lagetemperatuurconvectoren en vloerverwarming: de Verisol-aanpak

Verisol is uw expert in de installatie van energiebesparende technologieën om uw woning, bedrijf of horecazaak te verwarmen. Bij ons kiest u niet alleen voor producten van topkwaliteit, maar ook voor een uitgebreide dienstverlening waarbij onze persoonlijke aanpak centraal staat.

 • 1. De analyse van uw woon- en leefsituatie

  Onze adviseur komt bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van die informatie bespreken wij uw mogelijkheden en krijgt u advies op maat.

 • 2. De offerte

  U ontvangt uw uitgewerkte offerte en stelt al uw bijkomende vragen aan onze adviseur.

 • 3. De planning

  Zodra u uw offerte goedkeurt, spreken we in onderling overleg een datum af om uw lagetemperatuurconvectoren of vloerverwarming te komen plaatsen. Doet u de plaatsing zelf? Dan kunt u rekenen op ons advies en krijgt u - als u dat wenst - ondersteuning op uw werf.

 • 4. De installatie

  Op de afgesproken datum komt ons installatieteam uw vloerverwarming of lagetemperatuurconvectoren installeren. Degelijkheid en proper werk zijn daarbij de sleutelwoorden.

 • 5. De service na plaatsing

  Hebt u een probleem met uw lagetemperatuuroplossing? Dan neemt u contact op met onze supportafdeling. Zij lossen uw probleem zo snel mogelijk op. U belt naar 070 69 00 39 of mailt naar support@verisol.be.

Interesse in de voordelen van een lagetemperatuurverwarming?

Neem dan contact met ons op. Verisol installeert systemen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.