fbpx

Lage temperatuur oplossingen types

Home / Aanbod / Lage temperatuur oplossingen / Lage temperatuur oplossingen types

Henco-vloerverwarming en Jaga-lagetemperatuurconvectoren

Lagetemperatuuroplossingen zijn verwarmingssystemen die werken met een watertemperatuur die veel lager is dan die van de traditionele verwarmingssystemen. Het resultaat? U brengt de ruimtes die u wil verwarmen met minder energieverbruik op temperatuur. Dus bespaart u op uw verwarmingskosten. Lagetemperatuuroplossingen zijn het ideale verwarmingsalternatief voor elk nieuwbouw-, verbouw- en renovatieproject.

Henco-vloerverwarming

Het rendement van uw vloerverwarming staat of valt met de kwaliteit van het systeem. Hencofloor is een kwalitatief hoogstaande vloerverwarming met als absolute uitblinker de Henco-meerlagenbuis uit kunststof die gemakkelijk buigt, maar heel vormvast is en geen zuurstof doorlaat. Erosie krijgt hier dus geen kans.

Met Henco-vloerverwarming kiest u voor:

  • een duurzaam en energiezuinig vloerverwarmingssysteem;
  • een aanzienlijke besparing op uw verwarmingskosten;
  • een gelijkmatige verspreiding van aangename warmte;
  • een optimale benutting van uw woonoppervlakte (geen radiatoren);
  • een stofvrije en hygiënische verwarmingsoplossing.

Het Henco Tracker-montagesysteem en de noppenplaat garanderen een eenvoudige en stabiele installatie. Bent u handig en wil u euro’s besparen? Plaats dan zelf uw vloerverwarming. Verisol zorgt voor een gedetailleerd legplan, technisch advies en – als u dat wenst – ondersteuning op uw werf. Bovendien stellen we u vijf dagen gratis specifieke werktuigen ter beschikking voor de installatie van uw vloerverwarming.

Jaga-lagetemperatuurconvectoren

De hoogtechnologische Low-H2O lagetemperatuurconvectoren van Jaga bieden u een betrouwbaar en duurzaam verwarmingsalternatief. Deze convectoren koppelen uitstekende prestaties aan design en rendement.

Met Jaga-lagetemperatuurconvectoren kiest u voor een verwarmingsoplossing die:

  • haar warmte snel en zonder enige vertraging afgeeft, dankzij supergeleiders uit aluminium en koper;
  • een directe warmte-injectie geeft, omdat de convectoren maar een tiende van de waterinhoud van traditionele radiatoren bevatten;
  • 12 % zuiniger is dan verwarmingssystemen met gewone paneelradiatoren, omdat de Low-H20 convectoren driemaal sneller reageren op temperatuurveranderingen dan traditionele radiatoren;
  • twee tot drie keer meer warmte geeft dan traditionele radiatoren, dankzij het Dynamic Boost Effect;
  • duurzaam en volledig recycleerbaar is.

All-in-one-convectoren: Climaveneta Ventilo’s

Verisol biedt u ook een hoogwaardige vier-in-één-convector aan. Met de Ventilo-convectoren van Climaveneta kunt u uw woning verwarmen, koelen en ventileren en de lucht in huis zuiveren. Deze convectoren zijn beschikbaar als vloer-, wand- en plafondmodel.

Interesse in de voordelen van een lagetemperatuurverwarming?

Neem dan contact met ons op. Verisol installeert systemen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.