fbpx

Warmtepomp: Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant kiezen voor Verisol

LUCHT-LUCHT

Een warmtepomp lucht-lucht bestaat uit twee systemen: een binnen- en een buitensysteem. Het buitensysteem van een warmtepomp lucht-lucht haalt energie uit de buitenlucht en voegt daar via compressie energie aan toe.

Meer weten

LUCHT-WATER

Een warmtepomp lucht-water bestaat – net zoals een warmtepomp lucht-lucht – uit een binnen- en een buitensysteem. Het buitensysteem haalt energie uit de buitenlucht en voegt daar via compressie energie aan toe.

Meer weten

Onze aanpak

Van offerte en installatie tot service na plaatsing: u kunt altijd rekenen op onze ervaring en professionaliteit.

Meer weten

RENDEMENT & PRIJS

De opgegeven prijzen zijn altijd inclusief installatie en btw.

Meer weten

FAQ

Ontdek hier de meestgestelde vragen en antwoorden omtrent warmtepompen.

Meer weten

Een gratis & vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan!

Laat hier jouw gegevens achter & we contacteren je erg snel.
Op zoek naar een remedie tegen de almaar stijgende prijzen voor gas en stookolie?

Kies dan voor een meer rendabel en milieuvriendelijk alternatief voor uw woningverwarming: een warmtepomp. De warmtepompen van Verisol zijn bijzonder energiezuinig, stoten nauwelijks CO2 uit en hebben zelfs bij lage buitentemperaturen een optimaal rendement.

Energie uit de natuur

Een warmtepomp gebruikt de energie die in de grond, het water of de lucht aanwezig is om uw woning of sanitaire water te verwarmen. In de natuur geven elementen die warmer zijn dan hun omgeving, energie (warmte) af aan die omgeving. Dat principe vormt de basis van uw warmtepomp.

Uw warmtepomp: een omgekeerde koelkast

Een koelkast is een koude omgeving. Zet u er een product in? Dan geeft dat product zijn warmte af aan uw koelkast. Die afgegeven warmte gaat naar het rooster achteraan. De energie gaat dus van binnen naar buiten. Een warmtepomp doet net het omgekeerde. Hij haalt energie uit de natuur naar binnen, voegt daar via compressie extra energie aan toe en geeft vervolgens de ontstane warmte af aan een afgiftesysteem – zoals een radiator, convector of vloerverwarming – of aan uw sanitaire water. Het resultaat? Een ecologische en economische oplossing voor warmte in huis.

Verisol kiest voor Mitsubishi-warmtepompen

Waarom Mitsubishi? Simpel. Omdat wij alleen maar het beste voor u willen. We zijn niet voor niets ‘zonder twijfel de betrouwbaarste’. Die slogan maken we elke dag waar. Al 4500 gezinnen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant kozen voor de energiebesparende oplossingen van Verisol. Met Mitsubishi haalden we een gevestigde waarde voor u in huis. Een partner die uw levenskwaliteit wil verhogen met eerlijke en duurzame producten.
Mitsubishi-warmtepompen presteren op alle vlakken beter dan andere warmtepompen. Dankzij hun Zubadan-technologie hebben ze geen energieverslindend elektrisch verwarmingselement nodig om bij koudere temperaturen bij te warmen. Kortom: met de kwalitatief hoogstaande warmtepompen van Mitsubishi verzekert u zich van het beste rendement op de markt.

Tip! Combineer uw warmtepomp met zonnepanelen. Zo werkt u energieneutraal en herleidt u uw energiefactuur tot bijna nul euro!

Hebt u interesse in een warmtepomp?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Verisol is actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.