fbpx

Warmtepomp lucht-lucht

Home / Aanbod / Warmtepompen / Warmtepomp lucht-lucht

Warmtepomp lucht-lucht: aangename warmte in uw woning

Een warmtepomp lucht-lucht bestaat uit twee systemen: een binnen- en een buitensysteem. Het buitensysteem van een warmtepomp lucht-lucht haalt energie uit de buitenlucht en voegt daar via compressie energie aan toe. Daarna gaat de opgewarmde lucht via een buissysteem naar de binnenunits die in uw leefruimtes hangen. En dat gaat heel snel: u brengt uw kamer in amper vijf minuten op temperatuur. Uw extraatje? Een warmtepomp lucht-lucht kan ook actief koelen en heeft ingebouwde luchtfilters.

U hebt dus niet alleen een warmtepomp, maar ook een airco én een luchtzuiveraar.

Optimale warmteverdeling

Bang dat u comfort verliest omdat de binnenunits de warmte niet gelijkmatig over de leefruimtes verdelen? Niet nodig! Want de innovatieve hightechsensoren van onze warmtepompen lucht-lucht detecteren de plekken in uw kamers die meer of minder warm zijn en passen de blaasrichting van de ventilator aan. Zo bent u altijd zeker dat uw leefruimtes gelijkmatig verwarmd zijn.

Verisol is een officiële verdeler van Mitsubishi-warmtepompen. Download de brochure van onze warmtepompen lucht-lucht.

Hebt u interesse in een warmtepomp?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Verisol is actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.