fbpx

Warmtepomp lucht-water

Home / Aanbod / Warmtepompen / Warmtepomp lucht-water

WARMTEPOMP LUCHT-WATER: ECOLOGISCHE WONINGVERWARMING EN SANITAIR WARM WATER

Een warmtepomp lucht-water bestaat – net zoals een warmtepomp lucht-lucht – uit een binnen- en een buitensysteem.

Het buitensysteem haalt energie uit de buitenlucht en voegt daar via compressie energie aan toe. Die energie gaat in het binnensysteem over op het verwarmingswater van uw warmteafgiftesysteem (radiatoren, vloerverwarming of convectoren), waardoor u uw huis op een goedkope en milieuvriendelijke manier verwarmt.

Invertertechnologie voor een optimaal rendement

Dankzij de revolutionaire traploze invertertechnologie van de Verisol-warmtepompen verzekert u zich in alle omstandigheden van het beste rendement. De warmtepomp berekent namelijk zelf het vermogen dat nodig is om uw woning te verwarmen. U verspilt dus geen energie en geniet met een minimale energietoevoer snel van maximale warmte en een aangenaam klimaat in huis.

Voor elke warmteafgifte
Onze warmtepompen lucht-water zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor elke warmteafgifte. U sluit de Verisol-warmtepompen moeiteloos aan op uw (bestaande) radiatoren, convectoren of vloerverwarming.

Gratis sanitair warm water

Een ecologisch verwarmde woning en gratis sanitair warm water. Dat is het resultaat wanneer u kiest voor een warmtepomp lucht-water met Cylinderunit. De Cylinderunit is uitgerust met een boiler van 200 liter en voorzien van een unieke spiraaltanktechnologie. Zo verwarmt uw warmtepomp niet alleen het water voor uw woningverwarming maar ook uw sanitaire water. En dat zonder meerverbruik! De ingebouwde regelaar zorgt voor een efficiënte besturing van het systeem.

Verisol is een officiële verdeler van Mitsubishi-warmtepompen. Download de brochure van onze warmtepompen lucht-water.

Hebt u interesse in een warmtepomp?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Verisol is actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.