fbpx

Warmtepomp – onze aanpak

Home / Aanbod / Warmtepompen / Warmtepomp – onze aanpak

Uw warmtepomp installeren = ons vak

Kiest u voor de kwaliteit van een Verisol-warmtepomp? Dan kiest u niet alleen voor de meest ecologische en rendabele oplossing voor uw woningverwarming, maar ook voor onze efficiënte en persoonlijke aanpak. Van offerte en installatie tot service na plaatsing: u kunt altijd rekenen op onze ervaring en professionaliteit.

 • 1. De analyse van uw woon- en leefsituatie

  Onze adviseur komt een kijkje nemen bij u thuis. Hij maakt een analyse van uw verwarmingsbehoefte, bespreekt uw verwachtingen met u en bekijkt uw woonsituatie. Op basis van die informatie berekenen onze ingenieurs de optimale warmtepompoplossing.

 • 2. De offerte

  U ontvangt een gedetailleerde offerte van onze adviseur en kunt al uw vragen stellen. Wenst u extra uitleg? Dan geeft onze adviseur u met veel plezier meer informatie.

 • 3. De administratie

  Zodra u uw offerte goedkeurt, leggen we in onderling overleg een moment vast om uw warmtepomp te komen installeren. Hebt u hulp nodig om eventuele subsidies aan te vragen? Dan helpen onze adviseurs u graag.

 • 4. De installatie

  Op de afgesproken dag komt ons ervaren installatieteam uw warmtepomp installeren. Afhankelijk van het type warmtepomp duurt de installatie één of twee dagen. Wanneer alles klaar is, geven we u een demonstratie en krijgt u een duidelijke uitleg over de bediening van uw toestel.

 • 5. De service na plaatsing

  Hebt u een probleem met uw warmtepomp? Dan neemt u contact op met onze supportafdeling. Die lost uw probleem zo snel mogelijk op. U belt naar 070 69 00 39 of mailt naar support@verisol.be. U vindt ook een sticker met deze informatie op uw warmtepomp.