fbpx

Warmtepomp – rendement & prijs

Home / Aanbod / Warmtepompen / Warmtepomp – rendement & prijs

Warmtepompen: warmte tegen een aantrekkelijke prijs

Een warmtepomp duurder dan een traditioneel verwarmingssysteem op gas of stookolie? Een misverstand! Als u alleen het initiële investeringsbedrag bekijkt, dan vraagt een warmtepomp inderdaad een extra investering in vergelijking met een hoogwaardige gas- of stookolie-installatie. Maar dat verschil ziet u op lange termijn ruimschoots gecompenseerd door de lage werkingskosten van onze warmtepompen, het toprendement en uw onafhankelijkheid van stijgende energieprijzen.

Kortom: u verdient uw investering snel terug.

Doorgedreven maatwerk

Een prijs geven voor een warmtepomp is maatwerk. Daarom komen onze adviseurs altijd bij u langs om uw situatie te bekijken. Om u toch een indicatie te geven, vindt u hieronder enkele concrete voorbeelden. De opgegeven prijzen zijn altijd inclusief installatie en btw.

een bestaande woning: prijs (warmtepomp lucht-lucht)

De prijs voor de verwarming (en koeling) van één ruimte in uw woning bedraagt ongeveer 2500 euro, incl. 6 % btw. Een warmtepomp lucht-lucht is ideaal voor renovatieprojecten of als u een veranda wil koelen of verwarmen. Kiest u ervoor om meerdere ruimtes in uw woning te verwarmen en koelen? Dan moet u rekenen op een investering tussen de 4000 en 7000 euro, incl. 6 % btw.

een bestaande woning: prijs (warmtepomp lucht-water)

De prijs voor een warmtepomp lucht-water in een bestaande woning, aangesloten op uw vloerverwarming of radiatoren, schommelt rond 12.500 euro, incl. 6 % btw.

een nieuwbouwwoning: prijs (warmtepomp lucht-water)

U betaalt voor een warmtepomp lucht-water in een gemiddelde nieuwbouwwoning ongeveer 11.000 euro, incl. 21 % btw.

Hebt u interesse in een warmtepomp?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Verisol is actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.