fbpx

Zonneboilers: Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant kiezen voor Verisol

WERKING

Een zonneboiler is de ideale manier om uw energiefactuur drastisch te verminderen. Het is een verwarmingssysteem voor sanitair water dat bestaat uit drie onderdelen die met elkaar verbonden zijn …

Meer weten

DE VERISOL ZONNEBOILER

Een van onze meest populaire producten? Onze zonneboiler. En dat is niet verwonderlijk, want met de Verisol-zonneboiler verlaagt u uw energiefactuur voor de verwarming van uw sanitaire water met 60 %. Uw partner in crime? De zon.

Meer weten

RENDEMENT & PRIJS

Met een eenmalige investering tussen 2500 en 3500 euro bespaart u jaarlijks tot 60 % op uw verwarmingsfactuur voor sanitair water en geniet u van ecologisch en zuinig verwarmd sanitair water.

Meer weten

FAQ

Ontdek hier de meestgestelde vragen en antwoorden omtrent zonneboilers. Graag tot uw dienst.

Meer weten

Ecologisch en goedkoop sanitair warm water

Dat krijgt u als u kiest voor een zonneboiler van Verisol. Een gemiddeld gezin in Vlaanderen geeft elk jaar ongeveer 750 euro uit aan de verwarming van zijn sanitaire water. Terwijl het voor minder dan de helft kan! Hoe? Door uw sanitaire water niet te verwarmen met gas, stookolie of elektriciteit, maar met de zon. Dankzij de innovatieve en rendabele zonneboilers van Verisol bespaart u tot 60 % op uw energiefactuur. Kortom: verminder ook bij u thuis de hap die warm water uit uw gezinsbudget neemt en kies zoals zoveel andere families in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant voor het comfort van een Verisol-zonneboiler.

Nog meer rendement

Wil u ecologisch en bijna gratis uw sanitaire water verwarmen? Dan is de combinatie van een zonneboiler met een warmtepompboiler dé oplossing voor u. De zonnecollectoren op uw dak warmen uw water op. Te weinig zon? Dan zorgt de ingebouwde kleine warmtepomp met laag verbruik voor extra energie. Zo beschikt u altijd over economisch en ecologisch sanitair warm water.

Wil u ook uw energiefactuur voor warm water verminderen?

Kies dan voor een zonneboiler. Neem contact met ons op voor meer informatie.