fbpx

Zonnepanelen: Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant kiezen voor Verisol

WERKING

Zonlicht, halfgeleidend materiaal, bekabeling, een omvormer en een groenteller. Meer hebt u niet nodig om zonne-energie om te zetten in bruikbare groene stroom.

Meer weten

TYPES

Verisol maakt duurzame en ecologische elektriciteit voor iedereen bereikbaar. Daarom kiest u bij ons uit drie verschillende types zonnepanelen. Op basis van uw verwachtingen en budget.

Meer weten

Onze aanpak

Wil u zonnepanelen kopen om zelf in uw elektriciteitsbehoefte te voorzien? Dan maakt Verisol het u graag gemakkelijk. Want dankzij onze persoonlijke en professionele aanpak krijgt u snel en zorgeloos de beste zonnepaneelinstallatie voor uw situatie.

Meer weten

PRIJS

Verisol heeft voor elke elektriciteitsbehoefte en elk budget een oplossing en maakt voor u graag een offerte op maat.

Meer weten

RENDEMENT

Een investering met een gemiddelde opbrengst van 5 % over 25 jaar. Daar tekent u voor als u investeert in zonnepanelen. Een toprendement!

Meer weten

DAK GE√ŹNTEGREERDE INSTALLATIES

Ecologische elektriciteit gekoppeld aan energiebesparing en thermisch comfort. Dat is de essentie van het revolutionaire R-volt-systeem van het Franse Systovi.

Meer weten

FAQ

Ontdek hier de meestgestelde vragen en antwoorden omtrent zonnepanelen.

Meer weten

Een gratis & vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan!

Laat hier jouw gegevens achter & we contacteren je erg snel.
genieten van duurzame, ecologische en goedkope elektriciteit

Hebt u genoeg van die almaar stijgende elektriciteitsprijzen? Wil u onafhankelijk zijn voor uw stroom en zorgeloos genieten van duurzame, ecologische en goedkope elektriciteit? Kies dan voor de kwalitatief hoogstaande en rendabele zonnepanelen van Verisol en voorzie zelf in uw elektriciteitsbehoefte.

Interessante investering

Zonnepanelen niet meer financieel interessant? Een fabeltje. Het bewijs? De overheid belooft in het huidige systeem van groenestroomcertificaten een rendement van 5 % op uw investering.

Meer dan 4500 gezinnen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant kozen er al voor om zelf hun elektriciteit op te wekken met Verisol-zonnepanelen. Onze klantgerichte aanpak, transparante prijssetting, hoogwaardige panelen en uitstekende service na plaatsing zijn uw garantie op een succesvolle en rendabele investering.

Onze tip? Combineer uw zonnepanelen met een warmtepomp en kies voor een energieneutrale oplossing. U herleidt daarmee uw energiefactuur tot bijna nul euro!

Neem ook afscheid van uw maandelijkse elektriciteitsfactuur

Investeer in zonnepanelen en geniet van gratis stroom. Neem contact op met Verisol voor meer informatie of een afspraak.