fbpx

Dak geïntegreerde installaties

Home / Aanbod / Zonnepanelen / Dak geïntegreerde installaties

Groene elektriciteit, aangename warmte, verfrissende koelte én zuivere lucht

Ecologische elektriciteit gekoppeld aan energiebesparing en thermisch comfort. Dat is de essentie van het revolutionaire R-volt-systeem van het Franse Systovi. Een combinatie van uiterst geïntegreerde aerovoltaïsche zonnepanelen en een innovatief luchtterugwinningssysteem.

Het resultaat? U beschikt naast groene elektriciteit altijd over zuivere binnenlucht, aangename warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer.

Perfect geïntegreerde zonnepanelen met Systoétanche-technologie

De aerovoltaïsche zonnepanelen hebben een frame met dubbele afdichting. Water of lucht krijgen dus geen kans om uw woning binnen te dringen. Dankzij de nauwsluitende voegen vormen de panelen een mooi geheel, geschikt voor elk daktype. Deze unieke zonnepanelen wekken elektriciteit op en vangen de warmte en de koude lucht op die in normale omstandigheden verloren gaan. Het hoge oppervlakterendement (17 %) garandeert een optimale opwekking van elektriciteit. De mechanische ventilatie onder de panelen zorgt voor een voortdurende afkoeling van de zonnecellen.

Het resultaat? Het rendement van de zonnecellen stijgt met 10 %.

Buiten koud, binnen warm

De innovatieve technologie van uw aerovoltaïsche zonnepanelen zet lichtstralen om in warmte die de binnenlucht opwarmt. Zelfs wanneer het bewolkt is, beschikt u over lucht van minstens 20°C. Aan de achterkant van uw zonnepanelen verdeelt de ventilatiemodule de opgewarmde lucht via de luchtkanalen over uw woning.

Zo beschikt u altijd over gratis aangename warmte.

Gratis koeling

De lucht die onder uw panelen wordt teruggewonnen, is kouder dan de buitenlucht. Door deze lucht via de luchtkanalen over uw opgewarmde woning te verspreiden, creëert u een efficiënt en gratis koelingseffect.

U regelt de binnentemperatuur met een gebruiksvriendelijke digitale thermostaat.

Neem ook afscheid van uw maandelijkse elektriciteitsfactuur

Investeer in zonnepanelen en geniet van gratis stroom. Neem contact op met Verisol voor meer informatie of een afspraak.