fbpx

Zonnepanelen – onze aanpak

Home / Aanbod / Zonnepanelen / Zonnepanelen – onze aanpak

Zonnepanelen kopen zonder zorgen

Wil u zonnepanelen kopen om zelf in uw elektriciteitsbehoefte te voorzien? Dan maakt Verisol het u graag gemakkelijk. Want dankzij onze persoonlijke en professionele aanpak krijgt u snel en zorgeloos de beste zonnepaneelinstallatie voor uw situatie. Vanaf het eerste contact tot lang na de oplevering zijn analyse, advies, kwaliteit, communicatie en betrokkenheid de sleutelbegrippen. U krijgt dus geen dertien-in-een-dozijn-voorstel, maar een gedetailleerde offerte op maat van uw situatie. Zo kunt u rekenen op de beste ecologische oplossing voor uw verbruik.

 • 1. De analyse van uw woon- en leefsituatie

  Onze adviseur komt bij u langs voor een uitgebreide babbel en analyseert uw situatie tot in detail. Hij bekijkt uw daktype, meet de dakhelling, bepaalt de oriëntering van uw woning, bekijkt uw huidige en toekomstige energieverbruik en informeert naar uw energieleverancier. De adviseur geeft deze informatie aan onze ingenieurs, die voor u het meest optimale voorstel uitwerken.

 • 2. De toelichting van uw offerte

  Onze adviseur komt uw offerte toelichten. Hij legt de keuze van het type zonnepaneel en omvormer uit, geeft u meer informatie over de installatiedetails, bespreekt samen met u uw terugverdientijd, financieringsmogelijkheden en extra verzekeringen en beantwoordt uw vragen.

 • 3. De administratie

  Hebt u de offerte goedgekeurd? Dan spreken we samen de datum af waarop onze installateurs uw zonnepanelen komen plaatsen. We nemen alle papierwerk voor onze rekening: we zeggen uw voorschotfacturen bij uw huidige energieleverancier op, begeleiden u bij de aanvraag van subsidies en maken de keuring van uw installatie in orde. Indien nodig nemen we contact op met uw netwerkbeheerder om uw vermogen te verzwaren of om uw dubbel tarief op te zeggen. We kunnen voor u ook een eventuele bouwvergunning aanvragen. Kortom: we nemen u alle administratieve lasten uit handen.

 • 4. De installatie

  Ons ervaren installatieteam plaatst uw zonnepanelen op de afgesproken datum. Onze elektrische expert sluit uw installatie volgens de regels van de kunst aan op het openbare net. Elke installatie is een combinatie van vakkundigheid en kwaliteit. Onze installatieteams houden rekening met het esthetische aspect van uw woning en hanteren de hoogste afwerkingsgraad. Zijn uw zonnepanelen geïnstalleerd? Dan start de installateur uw installatie op en geniet u van gratis groene elektriciteit.

 • 5. De service na plaatsing

  Hebt u een probleem met uw installatie? Dan lost onze supportafdeling dat zo snel mogelijk voor u op. U belt naar 070 69 00 39 of mailt naar support@verisol.be.

Neem ook afscheid van uw maandelijkse elektriciteitsfactuur

Investeer in zonnepanelen en geniet van gratis stroom. Neem contact op met Verisol voor meer informatie of een afspraak.