fbpx

Zonnepanelen types

Home / Aanbod / Zonnepanelen / Zonnepanelen types

De zonnepanelen van Verisol: een type voor elke behoefte

Verisol maakt duurzame en ecologische elektriciteit voor iedereen bereikbaar. Daarom kiest u bij ons uit verschillende types zonnepanelen, op basis van uw verwachtingen en budget. Van de toppanelen van SunPower tot de budgetvriendelijke Europese kwaliteitspanelen van RECOM: bij Verisol krijgt u altijd een hoogwaardig zonnepaneel met een uitstekend rendement. Zo bent u altijd zeker van de beste oplossing voor uw situatie.

Sunpower zonnepanelen

SunPower biedt u de beste zonnepanelen op de markt. De revolutionaire technologie en het innovatieve concept van SunPower maken van deze zonnepanelen de krachtigste ter wereld. Kortom: kiezen voor SunPower is kiezen voor het beste van het beste. Met zonnepanelen van SunPower bent u zeker van:

Het hoogste rendement

Dankzij hun unieke, gepatenteerde technologie, hoogwaardig silicium en cellen met elektrisch contact achteraan (Maxeon’ technologie), hebben deze zonnepanelen een ongeëvenaard rendement tot 22% en een celefficiëntie die 50% hoger is dan die van conventionele zonnecellen. Deze zonnepanelen zijn dus de ideale oplossing voor kleinere dakoppervlakten. Bovendien zijn ze dankzij hun elegante design een optie voor elk dak.

Een gegarandeerde opbrengst

Met hun hoge celefficiëntie werken deze zonnepanelen ook bij diffuus weer en lage lichtintensiteit.

Een veilige investering

SunPower is de enige leverancier in de sector die u een opbrengst-én een productgarantie van 25 jaar biedt. Zo weet u zeker dat u minimaal 25 jaar lang kunt genieten van een rendabele investering.

Soluxtec zonnepanelen

SOLUXTEC is een innovatieve producent van fotovoltaïsche panelen van hoge kwaliteit, hoge efficiëntie en esthetiek. Het hoofdkantoor van SOLUXTEC GmbH is gevestigd in Wasserbillig, Luxemburg. De engineering, onderzoek en ontwikkeling vinden plaats in Luxemburg. De productielocatie van SOLUXTEC GmbH is gevestigd in Bitburg/Duitsland.

Door jarenlange ervaring binnen de fotovoltaïsche industrie en het samenstellen van panelen uit kwaliteitsvolle onderdelen en de talrijke geautomatiseerde, maar ook visuele productiecontroles, slaagt SOLUXTEC GmbH erin om een mooi en technisch zeer perfect paneel af te leveren. “Made in Germany“ en “Deutsche gründlichkeit”  zijn hier dus geen holle begrippen.

Het SOLUXTEC GmbH “Das Modul” mono PERC full Black paneel is het standaard (huis) paneel van Verisol.

Het instap model van Verisol heeft nog steeds kenmerken waarbij de meeste andere panelen in het stof bijten. Een zwarte omlijsting met zwarte backsheet, hoog vermogen en stabiliteit dankzij de modernste PERC celtechnologie, lange levensduur ondersteund door degelijke garanties.

Garanties op het SoluxTec  “ Das Modul” paneel :

  • 20 jaar productgarantie
  • 25 jaar lineaire vermogensgarantie (97% het eerste jaar en vervolgens lineair naar 80,2% op 25 jaar)

SoluxTec zonnepanelen geplaatst door Verisol: De hoogste kwaliteit aan een eerlijke prijs.

Neem ook afscheid van uw maandelijkse elektriciteitsfactuur

Investeer in zonnepanelen en geniet van gratis stroom. Neem contact op met Verisol voor meer informatie of een afspraak.