Gezocht: Zelfstandig Vertegenwoordiger (m/v)

Home / Updates / Gezocht: Zelfstandig Vertegenwoordiger (m/v)

Gezocht: Zelfstandig Vertegenwoordiger (m/v)

In Updates

Verisol is een technologiebedrijf gespecialiseerd in groene energie met een focus op zonnepanelen, warmtepompen, airco, zonneboilers, warmtepompboilers, ventilatie en isolatie.

Je vertegenwoordigt Verisol in de provincie Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant. Je adviseert onze klanten, voornamelijk op de particuliere markt en biedt hen onze producten aan. Je bezoekt de door ons aangereikte leads voornamelijk thuis.

ProfielJe technische kennis zorgt voor vertrouwen, uitstraling en maturiteit. Dit breng je graag over bij onze klanten die je zo overtuigt van de troeven van ons bedrijf.Gangbare softwarepakketen zoals Office en Windows hebben geen geheimen voor je.Je bent flexibel genoeg om onze klanten ‘s avonds en in het weekend te bezoeken.Je bent communicatief voldoende sterkt en je kan relevante verkoopservaring voorleggen.
AanbodVerisol biedt jou een uitdagende job waar je je passie voor sales in kunt uitleven.Je krijgt veel autonomie en boordevol kansen om mee te groeien in een jonge, evoluerende onderneming.Wij bieden een aantrekkelijk vergoeding, volledig gebaseerd op een variabele verloning.
Interesse? Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar jobs@verisol.be. Wij behandelen je kandidatuur met de nodige discretie. Lees verder

Bekijk het volledige originele bericht op : Verisol Blog

Recent Posts