fbpx

Onze aanpak

Home / Over Verisol / Onze aanpak

SNEL GENIETEN VAN UW ECOLOGISCHE ENERGIE

“Jullie professionele en vlotte aanpak.” Dat is een van de topantwoorden op onze vraag aan klanten waarom ze voor ons hebben gekozen. Kiest u voor onze ecologische energieoplossingen? Dan nemen wij u al het werk uit handen. Het enige wat u moet doen, is zorgeloos genieten van het comfort en het rendement van uw ecologische investering.

ONZE AANPAK = UW GARANTIE

Als u kiest voor Verisol, kiest u voor doorgedreven maatwerk. En dat vertaalt zich in onze aanpak. Analyse, advies, kwaliteit, communicatie en betrokkenheid zijn uw garantie op de vlotte installatie van uw energiebesparende oplossing.

 • 1. DE SITUATIESCHETS

  Een Verisol-adviseur komt bij u langs om uw project te bespreken en uw behoeftes en verwachtingen in kaart te brengen. Hij maakt een uitgebreide analyse van uw woonsituatie en beantwoordt uw vragen. Als dat nodig is, zet hij onze ervaren ingenieurs aan het werk om de beste oplossing voor uw project te berekenen.

 • 2. DE OFFERTE

  U ontvangt een gedetailleerde offerte, specifiek voor uw woonsituatie. De voordelen van onze oplossing staan daarin uitvoerig beschreven. Hebt u nog vragen of wenst u meer informatie? Dan staat onze adviseur voor u klaar.

 • 3. DE GOEKEURING & PLANNING

  Voldoet de offerte aan uw verwachtingen? Dan starten we onmiddellijk na de ondertekening met de voorbereiding en de planning van uw project. In onderling overleg spreken we een datum af waarop we uw product komen installeren.

 • 4. DE ADMINISTRATIE

  Het papierwerk dat bij uw installatie komt kijken? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij brengen alle administratie voor u in orde en begeleiden u bij de aanvraag van uw premies of subsidies.

 • 5. DE INSTALLATIE & NAZORG

  Op de afgesproken dag komt ons team van ervaren installateurs uw product plaatsen. Daarbij gaan ze uiterst proper en nauwgezet te werk en hebben ze aandacht voor de esthetiek van uw woning. Is de installatie uitgevoerd? Dan krijgt u vakkundige uitleg over het gebruik van uw toestel.

SUPPORT

Hebt u problemen na de installatie? Dan kunt u 24/7 contact opnemen met onze professionele supportafdeling. De contactgegevens (070 69 00 39 of support@verisol.be) vindt u ook op al onze producten Èn op uw offerte.

Ontdek de laatste tips en advies rond Groene Energie

Wij houden u ook graag op de hoogte van ons laatste nieuws. Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet u zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.