fbpx

Onze troeven

Home / Over Verisol / Onze troeven

Energie besparen met de troeven van Verisol

Wil u uw energiefactuur verminderen Èn uw steentje bijdragen aan een properder milieu? Dan zit u goed bij Verisol. Want onze ecologische en zuinige oplossingen voor elektriciteit, verwarming, ventilatie en sanitair warm water koppelen rendement aan kwaliteit en zijn gericht op milieuvriendelijke energieopwekking of -besparing. U krijgt dus een duurzame en rendabele oplossing voor uw energie.

Met Verisol als partner voor uw ecologische energie verzekert u zich van:

Kwaliteitsvolle producten

Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van merken met een uitstekende reputatie. Alle Verisol-producten zijn duurzaam en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsvereisten.

Een persoonlijke aanpak

Investeren in ecologische energie is veilig en rendabel … maar heeft ook een prijskaartje. U wil dus zeker zijn dat u krijgt waarvoor u betaalt. Daarom werkt Verisol voor u altijd een voorstel uit dat volledig aan uw persoonlijke situatie en behoeftes is aangepast.

Open communicatie

Eerlijk duurt het langst. Daarom krijgt u van ons altijd het beste voorstel voor uw situatie. Ook wanneer dat voorstel commercieel niet het meest interessant is voor ons. Wij communiceren helder en direct. De prijs op uw offerte is de prijs die u betaalt. Wij rekenen u geen onverwachte extra kosten aan. Zo weet u vanaf het eerste moment perfect hoeveel uw investering bedraagt.

Een team van ervaren experten

Onze ervaren adviseurs, ingenieurs en installateurs zijn experten in hun vak en staan altijd voor u klaar om u de beste service te verlenen.

Gemoedsrust

Kiest u voor Verisol? Dan kunt u op uw beide oren slapen. Vanaf het eerste contact tot lang na de oplevering kunt u rekenen op een uitstekende dienstverlening. We nemen alle administratie en coˆrdinatie voor onze rekening en zorgen voor een vlotte installatie van uw product. Dankzij onze supportafdeling die 27/4 bereikbaar is, geniet u ook na de installatie van gemoedsrust.

Met deze troeven maken we elke dag onze slogan waar: “Zonder twijfel de betrouwbaarste!”

Ontdek de laatste tips en advies rond Groene Energie

Wij houden u ook graag op de hoogte van ons laatste nieuws.
Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet u zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.